K.Rob odgovorio SDP-u

Krunoslav Rob
Krunoslav Rob

U priopćenju SDP GO Beli Manastir, naveden je niz netočnih i zlobnih informacija koje nisu istinite, navodi se u odgovoru direktora Baranjskog vodovoda Krunoslava Roba na jučerašnje priopćenje GO SDP-a Beli Manastir.

Podsjećamo, predsjednik GO SDP Beli Manastir Marka Bogatića, u priopćenju tvrdi kako je Baranjski vodovod izgubio podatke zbog neodgovornog i neadekvatnog čuvanja i zaštite podataka.
Hoće li računi za vodu uopće biti ispravni i što će biti s tih 5 do 10% podataka koji nikad neće i ne mogu biti spašeni, tvrdi se Bogatić.

U medijima smo i rekli da smo imali virusni napad na naš informatički sustav, tvrdi Rob te smo kontaktirali naše informatičko održavanje koje je s back up servera vratilo kompletnu bazu podataka odnosno 100 % baze podataka. Isto tako, navedeni server je kupljen od tvrtke koja je bila najpovoljnija odnosno 25 % jeftinija za istu ili bolju kvalitetu od prve ponude.
Tvrtka Baranjski vodovod d.o.o. Beli Manastir posluje najviše s lokalnim tvrtkama s baranjskog područja u svakodnevnom poslovanju a isto tako i s informatičkom tvrtkom za održavanje kompjutera s Belomanastirskog područja.