Vanna – Probaj

Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja novi singl Vanne ‘Probaj’.  Prethodni singl ‘Lopov’ u radijskom eteru napravio je puno, a sada je došlo vrijeme za nešto novo.

I ovoga puta Vanna autorski stoji iza glazbe i teksta, dok je aranžman i odličnu produkciju napravio vrhunski producent Denyken.

O novom singlu ‘Probaj’ Vanna je rekla, ˝Ono do čega nam je najviše stalo, nekada je teško ostvariti. Možda se lakše čini odustati i privremeno se utješiti sa obećanjima u stilu ” jednom, negdje, s nekim…” Ali istina je kako će pravi trenutak proći ako ne iskoristimo priliku. Možda i ne uspije, ali srce nam neće oprostit što smo ga pokušali prevariti razumom. I zato – ‘Probaj’! ˝

‘Probaj’ najavljuje novi album, a na ovoj pjesmi Vanna je po prvi puta surađivala sa proslavljenim producentom Denykenom.

Izuzetno sam zadovoljna sa aranžmanom i produkcijom koju je zamislio i realizirao za ovu pjesmu. Nadam se da ćemo surađivati i na ponekoj budućoj pjesmi za nadolazeći album.’, rekla je Vanna o suradnji sa Denykenom.

{youtube}TqpEtm0m71s&feature=youtu.be{/youtube}