‘Novi čovjek’

Balada ‘Nov čovjek’, za koju tekst i glazbu potpisuje sjajna Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica ovih prostora, a produkciju višestruki dobitnik Porina Predrag Martinjak – Peggy, peti je Jacquesov singl s albuma ‘Meni za ljubav’ kojim najavljuje ponovni pohod na vrhove glazbenih top ljestvica.

{youtube}nNVkkjxfA0Y{/youtube}

Jacques Houdek, jedan od naših najvećih vokalnih autoriteta, nakon poduže medijske pauze koju je objavio još 2012. odmah po izlasku svog aktualnog albuma ‘Meni za ljubav’, proteklih tjedana svojim projektima ne prestaje ugodno iznenađivati svoju vjernu publiku koja već 15 godina prati njegov umjetnički put. Jacques objavljuje videospot za novi singl, peti s aktualnog albuma, nakon megahitova kao što su ‘Stotinama godina’ i ‘Srećom imam tebe’. Režiju spota potpisuje Mario Šulina (Produkcija Nova) s kojim je Jacques već uspješno surađivao na videospotu za izvrsnu obradu starogradskog bisera ‘Ne vrijedi plakati’.

Vrhunski pjevač, nadimka ‘The Voice’, iznimno je sretan i zadovoljan novim videospotom i umjetničkim kadrovima koji su zabilježeni u bajkovitom okruženju dvorca Schönbrunn u Beču, a pjesma ‘Nov čovjek’, kako kaže, jedna mu je od najdražih koje je za njega napisala dugogodišnja mu draga suradnica Aleksandra Milutinović.