Tomislav Rob kandidat za gradonačelnika Belog Manastira

Gradonačelnik Tomislav Rob

Na jučer održanoj sjednici Gradskog odbora HDZ-a u Belom Manastiru predloženi kandidat Marijan Peran donio je odluku o neprihvaćanju kandidature za gradonačelnika Belog Manastira iz redova Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim lokalnim izborima.

Peran je na sjednici Gradskog odbora predložio za kandidata aktualnog gradonačelnika Tomislava Roba što je prihvaćeno s 23 glasa za i jednim suzdržanim glasom. Istaknuo je tom prilikom kako ispred svega stavlja zajedništvo HDZ-a s ciljem snažnijeg razvoja grada Belog Manastira prigradskih naselja i kako neće dozvoliti da njegova kandidatura napravi podjele unutar stranke.

Stoga vjeruje kako će HDZ osnažen članovima koji će se za ulazak u Gradsko vijeće boriti s njihove liste voditi Grad i iduće četiri godine. Na jučerašnjoj je sjednici jednoglasno odlučeno da će v.d. do izbora predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Belog Manastira biti upravo Marijan Peran.

  • Zahvaljujem se članovima Gradskog odbora koji su mi dali jednoglasno povjerenje da vodim stranku u našem gradu te koji su imali razumijevanja za moju odluku da kandidaturu za gradonačelnika prepustim aktualnom gradonačelniku te ju podržali. Naš je zajednički cilj rast i razvoj Belog Manastira koji planiramo intenzivirati s aktualnim gradonačelnikom i novim Gradskim vijećem te u suradnji s županom Ivanom Anušićem i Vladom RH – rekao je Peran.

Tomislavu Rob, aktualnom gradonačelniku Belog Manastira teče prvi mandat, a uz snažnu potporu matične stranke kreće u utrku za još jedan kako bi se svi započeti projekti realizirali u idućem razdoblju.

  • Potpora Gradskog odbora HDZ-a u Belom Manastiru od iznimne je važnosti jer samo zajedničkim radom možemo učiniti više za naše sugrađanke i sugrađane. Aktualna je gradska vlast pokrenula promjene i to građani prepoznaju. Brojni su projekti realizirani, dio njih je u pripremi i siguran sam da će nam građani dati povjerenje i za iduće četiri godine – zaključio je Rob.

Izbor kandidata HDZ-a za zamjenika gradonačelnika i listu za Gradsko vijeće održat će se na jednoj od idućih sjednica Gradskog odbora-stoji u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a Beli Manastir.