Svjetski dan Yoge u Belom Manastiru

Pozivaju se svi sugrađani u Belom Manastiru i okolici da se odazovu ovom događaju otvorenom za sve dobne skupine i obilježe Svjetski Dan Yoge.

Ispred udruge Shakti yoga i u suradnji sa Indijskim Veleposlanstvom prvi puta i grad Beli Manastir priključit će se mnogim drugim gradovima u koji obilježavaju ovaj dan diljem Hrvatske.

Uz podršku Grada Belog Manastira, i podršku gostiju, drugih yoga učitelja koji su se odazvali, u subotu 15. lipnja 2024. godine od 16 sati, dođite i vježbajte s nama.

Osim vježbanja, imat ćete priliku čuti i nešto više o yoga filozofiji kao stilu i načinu života od našeg kundalini yoga učitelja Miroslava, svjesno disati, povezati se s dahom i pokretom uz vinyasa yogu za početnike i sve dobne skupine s organizatoricom i yoga učiteljicom Emilijom prisustvovati grupnoj vođenoj meditaciji sa učiteljicom vinyasa, hatha i ashtanga yoge Martinom, a na kraju se opustiti uz glazbu i ples.

Yoga je disciplina koja osim što nas vraća u naše prirodno stanje, povezuje sa svojom istinskom prirodom i svrhom, povezuje nas i s drugima kako bi zajedno rasli, širili ljubav, i učinili ovu planetu boljim, lijepšim u zdravijim mjestom.

Za dolazak je potrebno malo dobre volje, nije potrebno nikakvo prijašnje iskustvo, bočica vode, sprej protiv komaraca, i prostirka ako posjedujete (prostirke, piće i snack, biti će osigurani i na događanju).

Drugi dan, 16. lipnja od 9:30 u prostorijama udruge Shakti Yoga organizirana je radionica s predavačima pod nazivom UM I STO TISUĆA MISLI gdje ćete imati priliku naučiti kako naš um funkcionira, kako si olakšati svakodnevni život i postići harmoniju i ravnotežu uz razne alate tehnika disanja i meditacije.

Kotizacija: Članovi udruge 20€, ostali 30€

Broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama!