Stanouprava odgovorila Bogatiću

stanouprava
stanouprava

Iz Stanouprave nam je stigao odgovor na prozivke gradskog SDP-a o visokoj cijeni izvođenja radova na uređenju posebno ograđenog prostora za odlaganje otpada stanara zgrade 29 na Trgu slobode u Belom Manastiru. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Stanouprava d.o.o. kao upravitelj jednog od tri ulaza stambene zgrade na adresi Trg slobode 29F, preuzela je inicijativu rješavanja problema s kojim se susreću stanari sva tri ulaza (29F, 29G, 29H) ove stambene zgrade. Napominjemo da Stanouprava ne upravlja ulazima 29G i 29H navedene zgrade što gospodin Bogatić zna, ali ipak krivo interpretira.

Stanouprava d.o.o. je ponudila rješenje dugoročnog problema svim ulazima kako bi se riješio problem odlaganja smeća u dvorištu zgrade koje je također u vlasništvu samih stanara. Stanouprava d.o.o. je također dogovorila s Gradom Belim Manastirom i Baranjskom čistoćom sufinanciranje odlagališta kako bi građani iz sredstava zajedničke pričuve izdvojili što manje novca. Dogovoreno je sufinanciranje 70% iznosa od strane Grada i Baranjske čistoće, a građani svakog ulaza sudjelovali bi s po 10%. Ukupna investicija iznosila bi oko 50.000,00 kuna s uključenim PDV-om te bi vlasnici stanova prema ponuđenom izdvojili cca 5.000,00 kn po ulazu. Iz navedenoga je jasno vidljivo da matematika koju iznosi gospodin Bogatić nije točna. Želimo vjerovati da je gospodin Bogatić pobrkao matematičke radnje i da njegovo priopćenje nema pozadinu u namjernom obmanjivanju javnosti. Tvrtka Stanouprava d.o.o. i dalje stoji na raspolaganju građanima Belog Manastira, a naša su im vrata otvorena za sve upite te nema potreba da netočnim informacijama s nama u ime građana komunicira već istaknuti politički kandidat za predstojeće lokalne izbore.

Krajnje je neprimjereno javno iznositi klevete i uvrede na račun direktora Stanouprave d.o.o. koji je dao neobvezujuću ponudu i rješenje problema koju je većina suvlasnika u načelu već prihvatila.” stoji u propćenju kojega potpisuje direktor Marijan Peran.