Roth i Vigor – Caka

Zbog posebne djevojke koja mu se jako svidjela, Mario Roth upisao je plesnu školu. Nije više znao kako joj prići, a kad je saznao da je plesačica, frontmen grupe Vigor nije dvojio – upisao je tečaj i završio na plesnom natjecanju, a onda se šokirao kad je među članovima žirija prepoznao sve ostale članove svoga benda. Dio je to zapleta videospota za pjesmu “Caka”, novi singl popularne osječke grupe Vigor, koja govori da još postoje kavaliri čistih i ozbiljnih namjera.

Ne gledaju svi muškarci žene kroz objekt požude. Ne traže svi seks na jednu noć. Ima džentlmena s poštenim namjerama, ali onda je djevojci teško u to povjerovati jer nije naviknula na te motive. U pjesmi sam sebe nazivam “njezinim manijakom”, to je slikovito rečeno da bih za njezinu ljubav preokrenuo i nebu i zemlju. Osobno se držim toga da u zavođenju muškarac treba prići ženi, a kad mi se netko svidi – nemam kočnica, idem i glavom kroza zid ako je potrebno, kaže Mario koji, zasad, zbog ljubavi još nije morao upisivati plesnu školu. Ja zavodim na malo drugačiji način. Da imam više vremena, ne bi mi bilo teško zbog djevojke upisati ni tečaj nekog tradicionalnog plesa. Za ljubav je čovjek spreman na sve. No, nisam nikad išao u takvu školu, ali četiri sam godine plesao folklor, slavonsko sam dijete iz Osijeka pa je to prirodni put djetinjstva. Volim plesati i na našim koncertima i privatno, a zadnje vrijeme pokušavam animirati ekipu iz benda da više plešu, govori jedan od najpoželjnijih domaćih neženja.

Brzi plesni latino ritam Vigorove “Cake”, koju potpisuju hitmejkeri Denis Dumančić, Fayo i Boris Đurđević, ulijeva optimizam, poziva na ples i veselje te priziva ljeto koje nam je pred vratima. Prošlog su ljeta Vigorovci izdali hit “Naša noć”, a u prosincu su objavili i uspješnu prigodnu pjesmu “Badnja večer”. S trećim singlom u nizu sve se više raduju nastupima uživo, pred publikom s kojom održavaju svakodnevni kontakt na društvenim mrežama i streaming servisima, ali jedva čekaju pravi kontakt na koncertu. Šef benda Sebastijan Novoselec, kaže, da će to biti atomska eksplozija njihove pozitivne energije kojom već godinama zabavljaju i staro i mlado gdje god se pojave.