Vigor – “Okus ljubavi”

Šestorica zabavnih Osječana – pjevač Mario Roth, šef benda i gitarist Sebastijan Novoselec, bubnjar Goran Đurković, klavijaturist Robert Jaman, bas-gitarist Žarko Marinović i Stjepan Rudinski, koji u bendu svira pet instrumenata, znali su da trebaju pronaći način kako od srca zahvaliti publici na tolikoj ljubavi i lojalnosti. Publika ih je mjesecima na mrežama tražila još jedan, novi ljetni hit, a dečki su se brzo odazvali. Upravo su objavili “Okus ljubavi”, pravi ljetni ‘vigorovski’ hit s atraktivnim videospotom. U trenutku kad se najavilo popuštanje epidemioloških mjera koje omogućuju organiziranje koncerta, grupa Vigor u samo dva tjedna dobila je čak 18 rezervacija za koncerte, a dugo toplo ljeto završit će s čak više od 40 sjajnih nastupa, što ih stavlja na tron najzaposlenijeg domaćeg izvođača.

Pjesmu nam je napisao dragi prijatelj Dominik Šušković, pjevač benda O.S.D.S. Beskrajno je talentiran autor, napisao nam je nekoliko pjesama, a prva u koju smo se zaljubili bila je ova, “Okus ljubavi”. U vrijeme dok je svijet obojan tako lošim bojama, mi pjevamo o pozitivi, o ljubavi. Ljubav je pokretač svega, oduvijek je bila i uvijek će biti. Kao što cvijet ne može bez sunca i vode, tako čovjek ne može bez ljubavi. Ljubav je ono što te ispunjava, daje ti krila da osvajaš nove svjetove s ljudima koje voliš. – kaže pjevač grupe Mario Roth.

Ovo je četvrti singl koji Vigor izbacuje u zadnjih godinu dana. Prošlo ljeto izdali su hit “Naša noć”, u prosincu su objavili i uspješnu prigodnu pjesmu “Badnja večer”, a proljetos je Hrvatska plesala uz latino ritmove Vigorove “Cake”. Dečki vjeruju da je “Okus ljubavi” posljednji singl uoči toliko očekivanog novog albuma.

foto: službena Facebook stranica Grupe Vigor