“Probudi pobjednika u sebi”

Vrlo zanimljiva i nesvakidašnja konferencija održava se u gradu na Dravi. U srijedu 16. lipnja od 13:00 do 16:00h sati u Osijeku će se održati posebna pobjednička konferencija: “Probudi pobjednika u sebi!” Predavači na konferenciji su renomirani sportaši i sportski djelatnici koji jako dobro znaju kako se pišu uspješne pobjedničke priče. Mladima u Osijeku svoja znanja i iskustva prenosit će trener NK Osijeka Nenad Bjelica, hrvatski gimnastički reprezentativac Robert Seligman i fitness trener Frane Jerčić.

PROGRAM:
SRIJEDA, 16. lipnja 2021.
13:00h – Nenad Bjelica, trener NK Osijeka
14:00h – Robert Seligman, hrvatski gimnastički reprezentativac
15:00h – Frane Jerčić, fitness trener
LOKACIJA: Ekonomski fakultet Osijek, dvorana broj 1.

Konferencija se održava u zajedničkoj organizaciji Savjeta mladih grada Osijeka, Savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Organizatori su prepoznali što je mladima u Osijeku potrebno kako bi izgradili sebe te društvo u kojem svi radimo, djelujemo i živimo, iz tog razloga je organizirana konferencija “Probudi pobjednika u sebi“.

Konferencija je besplatna za sve sudionike i održava se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, uz ograničen broj mjesta zbog epidemioloških razloga, ali organizatori su se pobrinuli i za prijenos uživo na Facebook stranicama organizatora:

www.facebook.com/SavjetMladihGradaOsijeka/
www.facebook.com/Savjet.mladih.OBZ/
www.facebook.com/szos.unios

Sve detalje oko programa i organizacije možete saznati na službenom eventu konferencije:

https://www.facebook.com/events/215476936928307