Aurel Benović i Robert Seligman oduševili osječku publiku na 13. “DOBRO World Cup Osijek 2022”

Najboljim nastupom i sigurnom izvedbom na tlu, prvog finalnog dana Svjetskog gimnastičkog kupa “DOBRO World Cup Osijek 2022”, Aurel Benović potvrdio je odličnu formu i zasluženo osvojio prvo mjesto. Zlatnu medalju uručio mu je zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić.

Velikom slavlju hrvatskih sportaša pridružio se i Robert Seligman koji je u svom posljednjem nastupu u Osijeku oduševio publiku i uzeo zlatnu medalju na konju s hvataljkama.

Drago mi je da nakon dvije izazovne i teške pandemijske godine ponovno možemo uživati u vrhunskoj gimnastici u Osijeku, pred ispunjenim tribinama, a zahvaljujući vrhunskim rezultatima naših reprezantivaca i Osječana, zadovoljstvo je još veće – kazao je Miletić.

Na odličnoj organizaciji 13. “DOBRO World Cup Osijek 2022” čestitao je predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Marijo Možnik, istaknuvši da osječka publika ponovno može uživati u vrhunskim izvedbama najboljih sportaša.

Oko 150 gimnastičara i gimanstičarki iz 30 zemalja nastupa u Osijeku ove godine, a svoj obol dat će i naši sportaši, od kojih i dva Osječana, Aurel Benović i Robert Seligman kojem je ovo posljednji nastup na Svjetskom kupu u Osijeku – rekao je Možnik.