‘Potrošilo nas vrime’

jasna zlokic
jasna zlokic

Glazbena diva Jasna Zlokić snimila je videospot za pjesmu Potrošilo nas vrime snimljenu nakon punih deset godina diskografske stanke. Spot je snimljen u Hrvatskom glazbenom zavodu u režiji Borisa Sekulića.

Ljubavna balada Damira Bačića, izvršnog producenta koji je napisao i tekst pjesme te Vjekoslava Dimtera zaduženog za glazbu, prikazana je u crno-bijeloj tehnici. Uz Jasnu Zlokić u spotu se pojavljuje i Ante Gelo na gitari koji je zadužen za aranžman i glazbenu produkciju pjesme, zatim Goran Kovačić na klaviru i gostujući glazbenici: Robert Vrbančić, Dalibor Marinković, Ivana Čuljak, Petar Ruk, Sara Parađiković, Iva Ilakovac i Antonio Geček. Ove jeseni Jasna Zlokić je potpisala ekskluzivni petogodišnji ugovor te produžila svoju suradnju s najvećom diskografskom kućom Croatia Records.

Presudila je želja da nešto napravim. Na jednom neobaveznom druženju rekla sam Damiru Bačiću da mi napiše koju lipu pismu. I on se vrlo brzo javio, priključio nam se Ante Gelo i tako je krenulo. Onda nas je malo omeo lockdown, ali s druge strane to mi je dalo vremena da se stopim s pjesmom, a moram priznati i da sam se već emotivno vezala za nju pa mi često izmami suzu. Htjela bih da se svi zbližimo s tom pjesmom i da nam ona napuni dušu. Cijela situacija u kojoj se nalazimo nije ugodna, pa još i potres u Zagrebu, i zato nam treba neke ljepote. Deset godina nisam imala novu pjesmu i sad je vrijeme da nastavim. Nova pjesma je jedna lijepa balada i naslonit će se na sve moje velike pjesme Ne znam koji vjetar puše, Povedi me, Moj anđele,..“, objasnila je Jasna.

{youtube}6cY6XYd8bs0{/youtube}

Pjesma je ono što me najviše obraduje. Sav luksuz u kojem netko uživa poput dobrog šampanjca, dobrog hotela, auta, jahte je nešto prolazno. Izguštaš se pa ih mijenjaš, a dobra pjesma ostaje zauvijek. Uz nju se netko raduje, veseli i to je nešto što si trajno dao svima koji je prepoznaju. U jednostavnosti se uvijek kriju velike stvari“, zaključila je Jasna.