Odlični rezultati KK Vrijednosnica (mini i juniori)

U Tenji se održao regionalni turnir u mini košarci. Turnir je organiziran za dječake uzrasta do 11 godina i na njemu su sudjelovali dečki KK Vrijednosnica 2012./2013. godište. Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa iz regije. Ekipa Vrijednosnica odigrala je tri utakmice u grupnoj fazi, gdje su odnijeli pobjede u sve tri utakmice i time se plasirala u polufinale. U polufinalu su igrali protiv ekipe KK Brod 1 koju su pobijedili i time došli do finala turnira. Ekipa iz KK Belišće je odnijela pobjedu u finalu, ali dečki su osigurali svoje mjesto na državnom prvenstvu.

Ovim natjecanjem su stekli iskustvo koje će im biti veliki plus za utakmice koje ih očekuju. I ono najbitnije, jako su se zabavili igrajući i upoznajući se sa dečkima iz suparničkih ekipa sa kojima tek počinju zajedničko ratovanje kroz svijet košarke.

Juniori su odigrali utakmicu A2 lige protiv ekipe Vinkovaca. Obje ekipe su ušle “sporo” u utakmicu te prva četvrtina završava 8-12 dok na poluvremenu dečki KK Vrijednosnica gube s 32-37. U drugome dijelu ekipa ulazi s boljom obranom i u kratkom vremenu okreću utakmicu te ubrzo prelaze u vodstvo. Na kraju pobjeđuju rezultatom 86-75.