Kuglačko natjecanje – Karanac

KK Beli Manastir-ŠNK Polet Karanac organiziraju kuglačko natjecanje na dvostaznoj kuglani u Karancu.

Pravo nastupa za ekipe imaju igrači/ce stariji/e od 14 godina u muškoj, ženskoj ili mješovitoj kombinaciji i nema ograničenja kod nastupa registriranih igrača/ica.

Organizator natjecanja će utvrditi lige s obzirom na broj prijavljenih ekipa u određenoj konkurenciji. Najmanji broj prijavljenih igrača/ica u jednoj ekipi je četiri (4), a najviše šest (6) igrača/ica.

Ekipe su obavezne prijaviti sastav 10 minuta prije početka utakmice.

Svaki igrač/ica, glede zdravstvene sposobnosti, dužan je potpisati izjavu o nastupanju na vlastitu odgovornost, te privolu za korištenje osobnih podataka, a za maloljetne sudionike izjavu i privolu potpisuje roditelj ili staratelj.

KOTIZACIJA ZA NATJECANJE IZNOSI 300,00 kn po prijavljenoj ekipi, uplaćuje se prilikom prijave ekipe, a ZAKUP STAZA IZNOSI 100,00 kn po utakmici uplaćuje se prije svakog nastupa ekipe na utakmici.

EKIPE SE PRIJAVLJUJU PUTEM OBRASCA PRIJAVE;

Nakon što PRIJAVU snimite u Vaše računalo, ispunite je s potrebnim podacima, ponovo snimite promjene i pošaljite na kuglackiklubbelimanastir@gmail.com ili možete doći osobno i prijaviti ekipu u KK Beli Manastir, Školska 3, te uplatiti kotizaciju, kod Voditelja lige.

PRIJAVE SE PRIMAJU ZAKLJUČNO do 04. travnja.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih ekipa, organizator će produžiti rok za primanje prijava.

ORGANIZATOR IMA PRAVO IZMJENE OVIH PROPOZICIJA.

Detaljne informacije kod Voditelja lige, Zlatko Novak /0989776372/