GO SDP predstavio Izborni program

GO SDP-a Beli Manastir predstavila je danas Izborni program i kandidata za zamjenika gradonačelnika Aleksandra Momčilovića, inžinjera elektrotehnike, vijećnika u Gradskom vijeću, zaposlenog u realnom sektoru, član DVD-a i donedavno glumca u Gradskom kazalištu.

Kao najveći problem u Gradu, kandidat za gradonačelnika Marko Bogatić, istaknuo je demografiju s obzirom na gotovo tri puta veći broj umrlih u odnosu na broj rođene djece.

Marko Bogatić

Izborni program obuhvaća i poticanje gospodastva mjerama za stvaranje radnih mjesta, unaprijeđenje komunalne infrastrukture i nastavak projekata iz Intervencijskog plana. Najavljen je koncept modularne poslovne zone, odnosno Poslovnog centra s modularnim halama u kojima će poduzetnici moći odmah početi s radom, a Grad će se pobrinuti za pomoć pri rješavanju birokracije, sufinanciranje prekvalifikacija poduzetnicima, ukidanje poreza na potrošnju i jeftiniju cijenu zemljišta, te oživljavanje sajmišta.

Bogatić se osvrnuo i na izjave gradonačelnika Tomislava Roba kako u SDP-u nemaju ideje o tome što se u Gradu treba raditi, podsjetivši ga kako je Intervnecijski plana osmislila bivša SDP-ova gradska vlast.

Marko Bogatić

Dodaje kako će 7 mijuna kuna penala iz Intervencijskog plana ići na teret poreznih obveznika, te da je Grad 2020. godinu završio s minusom od 5.8 milijuna kuna.

Marko Bogatić

Prva odluka Bogatića kao gradonačelnika bit će osiguranje besplatnog vrtića za djecu.

Marko Bogatić