Džentlmeni – novi single

Džentlmeni potpisali novi ekskluzivni ugovor za Croatia Records i najavili album obrada, ali i novi singl

Sastav Džentlmeni iz Osijeka postoji od 1997. godine, a svih tih godina kreirali su vlastiti stil tamburaškog izričaja i došli do samog vrha ovog glazbenog žanra zbog čega su održali niz koncerata u Hrvatskoj i izvan nje. Tu su i nastupi na festivalima tamburaške glazbe poput Zlatnih žica Slavonije u Požegi, Brodfesta u Slavonskom Brodu, Šokačkih pisama u Županji i Pjesama Podravine i Podravlja u Pitomači. Dugogodišnja suradnja s Croatia Recordsom iznjedrila je dva studijska albuma, “Imala je drugi plan” i “Za tebe anđele” s kojih je skinut veliki broj ultimativnih hitova. To ih je odvelo čak i “preko bare” gdje su 2014. godine održali koncerte u Kanadi, a potom su kasnije te godini otišli i put Amerike.

Ujedno, Džentlmeni se posvećuju i svojim autorskim pjesmama te objavljuju novi singl “Slatki otrove” koji će se naći na njihovom novom autorskom albumu. Džentlmeni već jedno vrijeme u radijskom eteru imaju i novu pjesmu “Ne mislit na tebe” koja je dio 16. glazbenog festivala Šokačke pisme, Županja 2021. Definitivno, i sljedeći mjeseci i godine bit će obilježene džentlmenima, a oni najveći dolaze iz Osijeka.

Džentlmeni nastavljaju svoj uspješni put i to potpisivanjem novog ekskluzivnog ugovora za Croatia Records s kojim najavljuju i početak rada na novom studijskom albumu. Bit će to album obrada popularnih pjesama hrvatske, ali i regionalne glazbene scene, a u kojima će se osjetiti njihov jedinstveni glazbeni izričaj. Za sada ne žele otkriti koje će se sve pjesme naći na albumu, ali garantiraju da će publika uživati u osvježenim verzijama.