Dan Općine Čeminac

Općina Čeminac

Općina Čeminac obilježila je 27. svibnja 28. godišnjicu Dana Općine Čeminac. U 11 sati održana je sveta misa za sve mještane i zaposlenike Općine u župnoj crkvi Presveto srce Isusovo. Uslijedilo je polaganje vijenaca uz pratnju Udruge veterana vojne policije u Kozarcu, Grabovcu, Novom Čemincu i Čemincu.

Domjenak za sve uzvanike i zaposlenike održan je uz prezentaciju mehanizacije i opreme Općine Čeminac koja je prikazana u centru Općine. Konstituirajuća sjednica općinskog Vijeća održana je u 16,00 sati, zatim besplatna konzumacija čobanica za sve okupljene mještane i goste, te konzumacija više vrsta pečenja uz kolače koje su priredile miještanke općine Čeminac.

Druženje je uz glazbu trajalo do 22,00 sata pod strogim epidemiološki nadzorom Stožera civilne zaštite Općine Čeminac, a u 22,00 sata počeo je vatromet u centru koji je trajao 5 minuta.

Svim mještanima Općine Čeminac čestitam 28. GODIŠNJICU POSTOJANJA I FUNKCIONIRANJA OPĆINE ČEMINAC.
Ovom prigodom zahvaljujem svima koji su svojim nesebičnim zalaganjem dali doprinos današnjem izgledu Općine Čeminac. Ujedno pozivam sve mještane i sve druge goste da nam se pridruže obilježavanju koje će se održati u centru Čeminca u strogo kontroliranim epidemiološkim uvjetima.

Načelnik dr. Zlatko Pinjuh spec. hitne medicine