Zov divljine

Centar za kulturu Grada Belog Manastira, povodom obilježavanja Dana žena organizira gostovanje Gradskog kazališta Scena Gorica s komedijom „Zov divljine“. Predstavu je režirala Lea Anastazija Fleger, a glume Jasna Palić Picukarić, Nina Kaić Madić, Hana Hegedušić i Ines Bojanić.

Predstava će biti odigrana 9. ožujka 2021. (utorak) u 19.00 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu. Ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti ISKLJUČIVO u pretprodaji radnim danom od 9 do 14 sati u centru za kulturu ili rezervirati na broj 095 383 91 39.

Broj mjesta je ograničen uz obavezno poštivanje važećih epidemioloških mjera vezanih uz održavanje kulturnih programa prema preporukama HZJZ.

O predstavi:
Kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može započeti. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada dosad. Na kušnju dolaze njihova dugogodišnja prijateljstva i veze s muškarcima koje su ostavili u civilizaciji, i dok ih divljina zove muklim urlicima, one spoznaju da su, usprkos trenju koje narušava njihove odnose, uistinu jedna drugoj najveća potpora.

Stoga je ova priča o četiri različite žene posveta svim ženama svih generacija. Iako se radi o komediji, „Zov divljine“ ipak se u velikom dijelu bavi našim samoćama, ali i poziva na okršaj sa svim tradicionalnim i ukalupljenim poimanjima ženstvenosti. Granice često treba srušiti kako bismo naučili više o sebi, a „Zov divljine“ pokazuje koliko je mala iskra dovoljna da rasplamsamo divlji plamen promjene.