U subotu otvoreni bazeni u Suljošu

Tvrtka Kneževi parkovi otvara Bazene u Kneževim Vinogradima u subotu 06.lipnja.  U razdoblju od subote 06-og do subote 13-og lipnja  u sklopu promotivnog tjedna ulaz je slobodan – ne naplaćuje se. To je dar posjetiteljima, a i cijene ulaznica ostaju iste: 10 kn odrasli, 5 kn djeca, mala djeca – „ispod ruke klauna“ – besplatno. Sezonska karta iznosi 100,00 kn. Nakon raskida ugovora s dosadašnjim ugovornim korisnikom Bazena, osječke Gradnje, djelatnici Općine Kneževi Vinogradi i tvrtke Kneževi Parkovi svojim angažmanom osposobili su bazenski komplex u kratkom vremenu, kako bi posjetitelji i ove godine imali bazene na raspolaganju u ovim vrućim danima.Nakon što je osječka Gradnja odustala od višegodišnje koncesije, ove je godine upravljanje SRC-om Bazeni preuzela je novoosnovana općinska tvrtka Kneževi parkovi. Kako ističe direktor tvrtke, Damir Paulić, upravljanju SRC-om pristupili su s puno profesionalnosti, bez sumnje u uspjeh, premda je riječ o nimalo jednostavnom poslu.
Djelatnici Općine Kneževi Vinogradi i Kneževih parkova svojim maksimalnim angažmanom uspjeli su, u kratkom vremenu koje nam je bilo na raspolaganju, objekt dovesti u funkcionalno stanje kako bi naši korisnici i ove godine imali na raspolaganju mogućnosti koje kompleks pruža u ljetnim mjesecima – kaže Paulić, podsjećajući kako se radi o reprezentativnom objektu, prepoznatljivom ne samo Baranjcima nego i građanima okolnih područja.
Tvrtka Kneževi parkovi nastavlja s pripremama za festival vina i ugodnog druženja u Općini Kneževi Vinogradi – Gator Fest, manifestaciji koja upravo na prostoru SRC Bazeni počinje u petak  12. lipnja u u 17 sati uz gledanje utakmice Hrvatska – Italija na videozidu, slijedi priču o vinu i proglašenje najboljih vinara,  tamburaši i ostali gastro eno sadržaji. Tako će započeti priča o vinu gdje će se moći kušati najbolja baranjska vina i saznati rezultati Međunarodnog ocjenjivanja vina. Festival se nastavlja u subotu 13.06. u Zmajevcu od 14 sati, prema objavljenom bogatom programu.