U Policijsku upravu osječko-baranjsku primljeni novi policijski službenici

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj sedam policijskih službenica i službenika danas započinje službu.

Načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece, načelnik Sektora za javni red i sigurnost Ivan Pakšić i načelnik Sektora pravnih financijskih i tehničkih poslova Željko Biloš, mladim policajcima su zaželjeli dobrodošlicu i puno uspjeha u budućem radu.

Načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece policijskim službenicima rekao je da u poslu, u kojem se očekuje profesionalnost i podrška građanima, primjene sve što su naučili na Policijskoj akademiji. Također je ukazao da je u radu neophodna suradnja policijskih službenika s radnim kolegama kao i s neposrednim rukovoditeljima, kako bi u zajedničkoj koordinaciji rješavali sve probleme u što kraćem roku i u korist građana.

Načelnik Sektora za javni red i sigurnost Ivan Pakšić naglasio je da je policija kao služba i policajac kao pojedinac garancija sigurnosti građanima stoga moraju biti na usluzi svim građanima te dostojanstveno predstavljati službu u odori i bez nje. Također im je naglasio da će služba podržavati i poticati svakog policijskog službenika na obrazovanje, a što je ujedno jamac budućeg profesionalnog obavljanja ovog vrlo zahtjevnog i odgovornog poziva.

Nakon prijema, policijski službenici upućeni su na svoja radna mjesta.

PUOBŽ