‘Sunday Games’ u Belom Manastiru

U sklopu Belomanastirskog ljeta mladih 2019. nedjeljni dan odvojio se za sportske aktivnosti. Prijavite se na turnire, sudjelujte u programu, poboljšajte vještine vožnje bicikla, zaplešite Zumbu i uživajte u okusima najfinijeg baranjskog graha, pripremljenog od udruge PSIOS.
Program počinje od 16:00 sati i bit će zanimljivih sadržaja za sve dobne skupine. Turnir u odbojci na pijesku je aktivnost kojom počinje Sunday Games. U sklopu programa policijski službenici Odjela Prevencije Policijske uprave Osječko-baranjske provodit će preventivne aktivnosti, sukladno projektu „Biciklirajmo biciklističkom“, s ciljem podizanja razine sigurnosti biciklista u cestovnom prometu, kao i razine svijesti o posljedicama neodgovorne i nesmotrene vožnje. Svi posjetitelji imat će priliku okušati se u poligonima i drugim zanimljivim aktivnostima pripremljenih od strane policijskih službenika. Također, djeca će imati priliku okušati se u igrama stare olimpijade. Kako bismo dodatno uljepšali dan, svi posjetitelji moći će zaplesati u pokretima Zumbe – plesu, u kojemu nema pogrešnog koraka. Plesa će biti, kako za velike, tako i za male, uz Zumba® Kids Mini Master Class te Zumba® Master Class.
Zadnja aktivnost planirana za Sunday Games jest turnir u Futsalu. Turnir će se igrati 4+1 te 2 zamjenska igrača, odnosno najviše 7 igrača u jednoj ekipi.

Broj ekipa na svim turnirima je ograničen, iz tog razloga se prijavite što prije! Prijaviti se možete na telefonski broj: 095 808 1068 ili na facebook stranici Savjet mladih Beli Manastir.
Obzirom da se u sportskim igrama brzo i ogladni, kako ne biste bili praznih stomaka, imat ćete priliku uživati u okusima najfinijeg baranjskog graha, pripremljenog od udruge PSIOS.