Projekt: „Prema sigurnijem osobnom i cjelovitijem socijalnom životu“

Projekt „Prema sigurnijem osobnom i cjelovitijem socijalnom životu“ iz Poziva „Zaželi – Prevencija institucionalizacijefinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda plus u iznosu od 252.000,00 eura. Nositelj projekta je udruga Prijatelji svetog Martina, Beli Manastir, a partner je Grad Beli Manastir. Projekt je započeo dana 2. svibnja 2024. godine te će trajati 36 mjeseci.

Ciljevi projekta su pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova i aktivnosti povezanih s redovitim za život neophodnim komuniciranjem i poslovanjem s različitim institucijama koji će se ostvariti zapošljavanjem 6 osoba koje će se skrbiti za najmanje 36 pripadnika ciljane skupine sa područja Grada Belog Manastira, Šećerane, Šumarine i Branjinog Vrha.

Dodatne informacije vezane uz projekt možete dobiti putem telefona 097 698 2901 ili putem e-mail adrese prijatelji.sv.martina@gmail.com, te u udruzi Prijatelji svetog Martina na adresi Osječka 49a u Belom Manastiru.

Grad Beli Manastir