Posjet Ženskog rukometnog kluba Darda

Veliki uspjeh ostvarile su mlade rukometašice Darde rođene 2006.godine i mlađe doguravši na završnici PH u Umagu do samoga kraja i finalne utakmice koju su ipak dobile igračice iz Zagreba. Tom prigodom posjetile su Radio Baranju i ispričale više o svom uspjehu i daljnjim planovima u rukometnom klubu.
Darda je bila u skupini sa Rudarom,Sesvetama, Splitom 2010 i Karlovcem.  Prvu utakmicu igrali su protiv Sesveta i izgubili 3:9, ali su istog dana pobijedile Karlovac 13:6.
Drugi dan prijepodne u susretu protiv Rudara pobijedile su 16:6, a poslijepodne su svladali Split 2010 s 13:3. U subotu su igrale protiv Raba (16:8), a poslijepodne protiv Samobora gdje su zabilježile pobjedu 7:5.

polufinalu su protiv Sesveta uspjele su pobijediti na penale 8:7. U finalu ih čekala ekipa Lokomotive od koje su nažalost izgubile s rezultatom 6:10. Na završnici su sudjelovale igračice: Sandra Gavrić, Lara Vrajić, Iva Prćić, Lana Ocvirk, Nika Mihajlović, Ema Lazar, Elena Dora, Katarina Cvetko, Nikolina Stojaković, Ena Stanković, Petra Vidaković i Tea Pongračić, pod vodstvom trenera Karolja Mikuš i u pratnji službenih osoba Jasmine Gavrić i Melite Vrajić.