Portal za mlade

Portal za mlade – Mladihr.hr – je platforma koju je pokrenuo Središnji državni ured za demografiju i mlade Republike Hrvatske čiji je cilj informirati mlade omogućnostima i inicijativama na europskoj i nacionalnoj razini, ali i o brojnim drugim temama i zanimljivostima.


Svojim osnutkom Središnji državni ured za demografiju i mlade otvorio je vrata mladima te je kao odgovor na njihove potrebe i želje stvoren ovaj portal koji služi kao platforma za dijeljenje sadržaja i informacija od zajedničkog interesa
populacije od 15 do 30 godina.

To je mjesto okupljanja gdje svaka mlada osobamože izraziti svoje mišljenje, stav ili ideju. Na portalu možete pronaći sadržaj povezan s europskim i nacionalnim politikama za mlade, programima, inicijativama i strategijama za mlade te mogućnostima odlaska u inozemstvo. Ovaj sadržaj uključuje informacije o pojedinim temama, novostima, iskustvima i pričama mladih.

Također, na portalu možete pronaći sadržaje iz područja obrazovanja, psihologije, uključenosti mladih u lokalnoj zajednici, kulture i društvenog života mladih, poduzetništvu mladih i slično.
Ideja je osim institucionalnog karaktera, portal maksimalno približiti mladima te kroz blogove, razgovore sa stručnjacima i suradnicima, istraživanja, iskustva i savjete mladih odgovoriti na mnoga pitanja i moguće dileme.

Obratiti im možete na mail portalzamlade@demografijaimladi.hr ili nas zaprati na
Facebook i Instagram profilu.

foto : mladihr.hr/instagram