“Balkanska predavanja: šest prijedloga za sljedeće desetljeće”

Knjiga “Balkanska predavanja: šest prijedloga za sljedeće desetljeće” autorice Katarine Luketić, prva originalna audio knjiga u nas izvorno pisana za slušanje, objavljena je na distribucijskoj platformi book&zvook.

Riječ je o audio izvorniku koji nije dosad objavljen u formi tiskane knjige, a njegov tekst pisan je za slušanje i traje ukupno 5 sati i 11 minuta. Audio knjigu suizdaju autorica i nakladnik zvučnih knjiga Audio Store Transonica koji stoji iza distribucijske platforme book&zvook, mobilne aplikacije za pametne uređaje putem koje je knjiga i dostupna široj javnosti.

Knjiga je posvećena književnosti balkanskog prostora i u njoj se želi afirmirati ono najbolje i najprogresivnije što je – po mišljenju autorice – u toj književnosti nastalo posljednjih desetljeća. Ujedno, knjiga je i svjesna apologija same književnosti, pohvala jedinstvenim uvidima u svijet koji nam pružaju samo književni tekstovi.

Aplikacija book&zvook dostupna je za sve pametne uređaje putem platformi Google Play Store, Apple App Store i Huawei Gallery, a više informacija dostupno je na stranici www.bookzvook.com.

Ulomke iz audio knjige može se poslušati na autorskoj stranici Katarine Luketić na adresi www.katarinaluketic.com.