Novi Fluentes!

Posljednji singl grupe Fluentes  „Pođi na put“, koji su otpjevali s Jelenom Radan naišla je na veliko odobravanje publike i radijskih urednika te je postala svojevrsna himna svih onih koji su odlučili napustiti svoju domovinu.

S proljetnim danima, Fluentes su se pomalo odmakli od teških tema koje nas okružuju, te predstavili vedru i ljubavnu pjesmu „Obećanje“.  Glazbu i tekst napisao je Goran Bošković, a za aranžman pjesme bili su zaduženi Željko Nikolin, Matija Nikolin, Andrej Car, Kruno Štrk i Goran Bošković. Pjesma je snimana u studiju Željka Nikolina u Osijeku.

Za „Obećanje“ je ujedno snimljen i video spot u režiji Andreja Cara.

{youtube}ZEKJM8YmzS8{/youtube}

„Nakon eksperimenta s “Pođi na put” odvažili smo se uhvatiti u koštac s puno većim zalogajem: sladoledom, sendvičima, jagodama i naravno rajčicama 🙂
Nešto je ušlo u spot, nešto ne… no ono što je sigurno ušlo u spot, to je dvoje mladih ljudi, glumaca, posebnih i nevjerojatnih umjetnika koji su svojim srcem i svojom dušom donijeli sve ono što se čak nismo ni usudili zamisliti: Ljubav, beskrajnu i bezgraničnu, bezuvjetnu i slobodnu, bezbrižnu i vječnu – u svakom kadru pokazali su ono što svakome od nas, svakom čovjeku na svijetu želimo – jedan dan bez straha, brige, ljudske gluposti i nemilosrdnosti, jedan dan pun ljubavi, radosti, sreće i smijeha.

Petra i Nikola – svaka vam čast, hvala vam na ludom druženju i na svemu što ste bezuvjetno svojim radom unijeli u ovaj projekt.“ – rekao je Goran Bošković iz grupe Fluentes