NK ‘Vardarac’ se priprema za najvažniju utakmicu

Održan je 19. memorijalni nogometni turnir „Čepinski branitelj“ na kojem je sudjelovao NK Vardarac. Izvršni predsjednik NK Vardarca Dario Kiš za list Kepes Ujsag izjavio je kako je sama činjenica što je klub pozvan na to prestižno događanje velika stvar.

Prvu utakmicu igrali smo protiv Čepina. Kako igra nije imala veliki ulog, dali smo priliku našim mlađim igračima kako bi se dokazali, rezultat je možda mogao biti i bolji, pobijedili smo 4:2. Slijedeći dan igrali smo protiv NK Belišća. Kako znaju reći, povijest se ponavlja: od našeg najvećeg postignuća prošlo je svega nekoliko mjeseci, kada smo dobili finale kupa protiv kluba koji je dvije lige iznad nas i, sada smo opet uspjeli u finalu pobijediti Belišće s rezultatom od 1:0 – rekao je Dario.

U PRETKOLU HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA 30. kolovoza u Vardarcu će gostovati momčad Karlovca. U srijedu 30. kolovoza NK Vardarac će odigrati najveću utakmicu od osnutka kluba.

Na taj dan igramo protiv momčadi Karlovca. Radi se o jednom izvrsnom drugoligaškom klubu velike povijesti iz hrvatske elite, koji je nedavno registrirao igrače iz Dinama Zagreb i, isto se bore za ulazak u prvu ligu. Šansa uvijek postoji, naravno, odnos snaga nije isti – rekao je čelnik kluba o nadolazećoj utakmici.

Tekst: Kepes Ujsag
Prijevod: Izabela Šegota