Marko Bogatić kandidat SDP-a za gradonačelnika

Gradski odbor SDP-a Beli Manastir donio je odluku o kandidatu za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, kao i programskim smjernice koje žele ostvariti u idućem mandatu. Na konferenciji za novinare istaknuli su kako su otvoreni za razgovore prema potencijalnim koalicijskim partnerima, a za budućeg gradonačelnika predlažu dosadašnjeg dogradonačelnika Marka Bogatića.


Zahvaljujem SDP-u što me prepoznao kao kvalitetnog kandidata. Smatram kako sam funkciju dogradonačelnika obavljao časno, pošteno, radišno i odgovorno.” rekao je Bogatić..

{mp3}2017/bogatickandidaturasijecanj{/mp3}

Nakon dva, po njemu uspješna mandata, gradonačelnik Ivan Doboš odlučio je završiti s političkom karijerom. “Možda se odlučim za još neke aktivnosti ali izvan politike.” kaže Doboš koji je zahvalio SDP-u i koalicijskim partnerima na dosadašnjoj podršci..

{mp3}2017/doboskandidaturasijecanj{/mp3}

Marko Bogatić rođen je 1982. godine, a po struci diplomirani pravnik. Protekle četiri godine obavljao je dužnost zamjenika gradonačelnika Grada Belog Manastira. Tajnik je GO SDP-a, potpredsjednik ŽO SDP-a i član Glavnog odbora stranke. Kaže kako hobija nema – u potpunosti posvećen poslu.