Luka Nižetić “najsretniji je čovjek na svijetu”

Splitski glazbenik Luka Nižetić ostvaruje poslovne uspjehe ove godine. Objavio je pjesmu “Zagrli život” koju je pripremio za ovogodišnji Zagrebački festival. Posebno u cijeloj priči je to što je Luka za potrebe spota koristio više od 300 privatnih snimki snimljenih mobitelom.

‘Kad pogledam ovaj video mogu reći samo jedno: Najsretniji sam čovjek na svijetu! Nije stalo sve, ni svi, za to bi bio taman jedan dugometražni film.. Hvala svima koji su ustupili svoja privatna videa.. za cijelu vječnost.. Volim vas! Bio je izazov baratati sa 300 videa u montaži”, poručio je pjevač ispod video isječka koji je objavio na svom Instagram profilu.

I u svom novom singlu, kojeg autorski potpisuje njegov stalni suradnik Mario Mihaljević, a aranžman Marko Mihaljević, Luka je zadržao svoj prepoznatljivi zvuk mediteranskog popa. Kako i sam priznaje Zagrli život je porukom, atmosferom i glazbenim izričajem svojevrsni nastavaka pjesme Ka more je život.

Mario je i ovog puta napisao motivirajuću, optimističnu, pozitivnu odu životu kojom jasno poručuje kako život treba živjeti bez straha i ograničenja, gdje je svaki trenutak važan pogotovo s osobama koje ga upotpunjuju.

“Čeka me vrlo aktivan period, još dva singla pred izlazak novog albuma kao i pripreme za 28.10. veliki zagrebački koncert u Tvornici kulture.” – zaključio je Luka.

Pjesmu Zagrli život vizualno upotpunjuje prateći, vrlo osobni video broj za koji su se koristili Lukini privatni videi koje je posljednjih godina snimio mobitelo. Sve te nepovezane snimke posložio je i smontirao Luka Vidović napravivši jednu cjelinu i vinjetu Lukinih sretnih životnih trenutaka.