Križni put -Putovima hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu

UHB Antunovac – Ivanovac i župa sv. Rozalije djevice u Ivanovcu po jedanaesti put organiziraju Križni put „Putevima hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu“ za područje navedene župe, a koja obuhvaća naselja: Antunovac, Ernestinovo, Laslovo i sjedište župe – Ivanovac.

Pozivamo Vas da darujete svoje slobodno vrijeme te i ovaj put, kao tijekom Domovinskog rata, budemo zajedno na pobožnosti Križnog puta. S članovima naših obitelji, prijateljima i braćom i sestrama u vjeri pokažimo zajedništvo u Kristu našem Gospodinu. Vrijednosti koje su nam davale nadu tijekom najtežih trenutaka Hrvatske povijesti, koje su nam donijele pobjedu u Domovinskom ratu, i za koje smo bili spremni podnijeti najveću žrtvu, vrijednosti su koje ponosno možemo prikazati Gospodinu na putu Križa.

Nemojte reći da nemate vremena, nemojte reći da vam je teško. Vrijednosti Domovinskog rata i naša vjera u Krista hrvatskom narodu su uvijek pružali snagu i dat će nam snage i za ovu pobožnost!

Ovu žrtvu činimo za sve nestale i poginule hrvatske branitelje, poginule civile i za sve žrtve koje su položile život za nezavisnu i suverenu Republiku Hrvatsku.

Križni put hrvatskih branitelja, njihovih obitelji, vjernika župe Ivanovac i prijatelja počinje u subotu 27. ožujka 2021. u 13.30 sati iz Laslova i u 14.00 sati s Orlovnjaka.

U ime djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Marija Dujić i UHBAI