Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Zaželi“ – Općina Draž

Općina Draž provodi projekt pod nazivom Zaželi – dugotrajnu skrb u Općini Dražfinanciranog od strane Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda plus iz Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ te ovim putem poziva sve osobe starije od 65 godina i osobe s invaliditetom s područja Općine Draž koji imaju potrebu za uslugom potpore i podrške u svakodnevnom životu da se prijave osobno ili putem pošte na adresu Braće Radić 58, 31305 Draž te na e-mail adresu projekti@draz.hr.

Trajanje projekta je 36 mjeseci (od 23.04.2024. do 23.4.2027. godine), a cilj je pružanje usluge potpore i podrške za najmanje 168 pripadnika ciljne skupine u svakodnevnom životu, čime će se pridonijeti njihovoj većoj socijalnoj uključenosti, prevenciji institucionalizacije, ostanku u vlastitom domu te osiguravanju prava na život u zajednici.

Svrha projekta je pružanje usluga za 168 pripadnika ciljne skupine tijekom 30 mjeseci te zapošljavanje 28 osoba koje će pružati uslugu pripadnicima ciljne skupine. Uključene aktivnosti su praćenje i kontrola izvršenih usluga, nabava i podjela paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština, komunikacija i vidljivost, upravljanje projektom i administracija putem zaposlenika Općine Draž uz mogućnost korištenja vanjske usluge.

Sve zainteresirane osobe koje udovoljavaju uvjetima, mogu preuzeti obrasce za iskaz interesa za sudjelovanje u Projektu osobno u prostorijama Općine Draž, na adresi Braće Radić 58, 31305 Draž te na internet stranici www.draz.hr

Više informacija moguće je dobiti kod Bernarde Matijević na broju telefona: 031/736-358.

Tekst Javnog poziva, kao i pripadajuće dokumente i obrasce možete preuzeti na poveznici:

https://www.draz.hr/novosti/item/591-zazeli-dugotrajnu-skrb-u-opcini-draz-kodni-broj-sf-3-4-11-01-0559

Općina Draž