Ima li to kraja?

Najveće, a ujedno i najteže pitanje današnjice – “Ima li to kraja”, pita se Jurica Pađen, autor teksta i glazbe u aranžmanu Aerodroma.

Pjesmu prati zanimljiv videospot, u kojem je glavnu ulogu učiteljice pronašla glumica Anica Kovačević, dok su se članovi benda vratili u školske klupe. Živopisan i pomalo humorističan videospot koji prikazuje svakodnevne životne borbe svakoga od nas, nastao je pod redateljskom palicom Tina Majnarića.

Pod maskama svud sablasni je ples, a za dobro jutro stiže zemljotres“, stihovi su pjesme “Ima li to kraja”, koji savršeno opisuju današnjicu i nove okolnosti kojima se neprestano prilagođavamo, dok nestrpljivo čekamo povratak onih dobrih, starih dana. A tko ih bolje zna od nas, nego ovaj hvaljeni bend koji na sceni djeluje već više od 40 godina.

Iskreno se nadamo da će svemu ovome uskoro doći sretan kraj, te da će pjesma “Ima li to kraja” postati podsjetnik na razdoblje koje ćemo sa zadovoljstvom ostaviti iza sebe. Do tada, ova svojevrsna himna današnjeg vremena zasigurno će svojim zaraznim stihovima zasjesti na hrvatske top liste i na znakovit način olakšati “novo normalno”.