HIT Tjedna na 88 MHz

Domaći hit slijedećih tjedan dana je klapa Cambi s pjesmom Zaljubljen, slušajte ju svakoga dana u 10,00 i 16,0 sati, a strani hit tjedna, Filip Rudan i pjesma Blind, u 12,00 i 18,00 sati.

Jedan od zapaženijih nastupa subotnje Dore izveli su četvorica splitskih vokala – CAMBI, čija pjesma “Zaljubljen” osvaja radijski eter.

“‘Zaljubljen’ je prava bomba od pjesme! To je vjerojatno najbolja stvar koju smo dobili u ruke i jedva čekamo da je ljudi čuju. Pjesma je, naravno, ljubavna, ali nije balada nego izuzetno energična. Pjesmu je napisala Makica, Marija Mirković iz grupe The Frajle, i velika joj hvala što nam je iskazala povjerenje da ju iznesemo.” – izjavili su CAMBI ususret Dori 2021. na kojoj su osvojili visoko četvrto mjesto i postali veliki favoriti publike.


Zagrepčanin Filip Rudan objavio je svoj prvi singl “Blind”, pjesmu kojom se predstavio na opatijskoj pozornici i natjecao za titulu predstavnika Hrvatske na Euroviziji. Uz Filipa Rudana, pjesmu autorski potpisuju Antonio Franić i Hrvoje Domazet.

“Blind je nastala prije godinu dana jedne divne ljetne večeri, a njena je tema izgubljena ljubav. Inspiraciju sam dobio na temelju zamišljene situacije gubitka bliske osobe. Kad je bila dovršena, osjećao sam ponos i zadovoljstvo što će to biti pjesma kojom ću se publici predstaviti kao kantautor”, otkrio je Filip, koji pjesmu opisuje i kao dinamičan spoj raznih emocija.