Fnanciranje udruga i športskih klubova

Objavljen je javni natječaj za sufinanciranje udruga i športskih klubova koji djeluju na području Općine Darda iz proračuna Općine Darda za 2021. godinu.

 

Sredstva će biti dodijeljena samo onim udrugama koje se prijave na predmetni natječaj i koji dostave svu potrebnu dokumentaciju navedenu u natječaju. Ukoliko bude više prijava od raspoloživog iznosa i očekivanog broja zahtjeva, prioritet će imati udruge sa sjedištem u Općini Darda i udruge koje su ostvarile više društveno korisnih projekata u protekle dvije godine.

 

Sve prijave koje ne budu dostavljene na propisanim obrascima, bez cjelokupne dokumentacije, bez obrazloženog programa/projekta, bez dostavljenih dokaza ili dostavljene nakon roka biti će odbačene i neće se uzeti u razmatranje prilikom donošenja odluke o dodjeli sredstava.

Za prijavu na natječaj mogu se koristiti isključivo obrasci koje možete preuzeti klikom na poveznicu ispod teksta. Svi obrasci moraju biti ispunjeni i predani zajedno s prijavom na natječaj.

Natječaj je otvoren do 05. siječnja 2021. godine. Sve prijave dostavljene nakon isteka natječaja neće se uzeti u razmatranje!

OBRASCI I NATJEČAJ