DV Cvrčak otvoren od 25. svibnja

dv cvrcak
dv cvrcak

Dječji vrtić Cvrčak Beli Manastir u svim svojim objektima počinje s redovnim radom od 25. svibnja prema Uputama za rad predškolskih ustanova Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

– Odgojitelj će preuzimati i predavati dijete na ulaznim vratima vrtića. Sadržaj ruksaka zamjenjivati će se petkom. Roditelji čija će djeca krenuti u vrtić ruksake trebaju donijeti u vrtić do petaka (22. svibnja).

– U vrtić se ne dovodi dijete s povišenom tjelesnom temperaturom, koju roditelj mjeri prije dolaska u vrtić, dijete s respiratornim bolestima  i dijete koje ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID-19.

– U skupinu se ne mogu uključiti djeca koja su pod terapijom propisanom od strane  liječnika. roditelj koji dovodi djete treba dostaviti  liječničku potvrdu o zdravlju djeteta.

Vrtić će i dalje provoditi sve propisane epidemiološke mjere.

Mole se roditelji djece koja će krenuti u vrtić od 25. svibnja da odmah telefonski o tome obavijeste Vrtić zbog planiranja organizacije rada. Za djecu koja neće dolaziti u vrtić i dalje će se kreirati odgojno-obrazovni sadržaji putem Viber društvene mreže.


Za sve dodatne informacije možete se javiti na broj telefona 701 318.

UPISI U DV CVRČAK