Direktor Baranjskog vodovoda u Brifingu

Početkom veljače na čelo Baranjskog vodovoda došao je Mario Kovač. Tvrtka je bila opterećena sa 3,6 milijuna kuna duga, a do sada je riješeno oko 1,6 milijuna.
Ovim  poskupljenjem  bit će podmireno oko 1,6 milijuna kuna koliko je preostali  gubitak i tako bi se trebalo dovesti do stabilizacije tvrtke, rekao je u emisiji Brifing direktor Baranjskog vodovoda Mario Kovač.
{mp3}mariokovac 2{/mp3}
Pitanja slušatelja uglavnom su bila vezana za poskupljenje i priključke na kanalizaciju u brdskim dijelovima Belog Manastira. Kovač je ponovio kako kanalizacijska mreža treba biti završena do listopada, kada bi krenuli radovi na priključcima. Na pitanje oko viška zaposlenih, Kovač je odgovorio kako je u planu zbrinjavanje četvero radnika, a da za njegovog kratkog mandata, pored 64 radnika,  nije bilo novozaposlenih. Dva su pitanja postavljana od strane oporbe oko troškova odvjetnika koji se penju do 260.000 kuna i sazivanja skupštine na kojoj bi se trebali imenovati novi članovi Nadzornog odbora i u kojem bi većinu trebao imati HDZ.   
Skupština bi trebala biti održana početkom lipnja, naglasio je Kovač.
{mp3}kovac{/mp3}