Biciklijada ‘Baranja 2015.’

Udruženje „Baranja“ iz Luga organizira šestu po redu biciklijadu BARANJA 2015. Biciklijada je jedna od aktivnosti u pilot programu ‘Novi  pristup provedbi mjera obiteljsko pravne zaštite’  koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, a u partnerstvu s CSS Osijek i Beli Manastir. Organizacijom biciklijade obilježava se Međunarodni dan obitelji 15. svibnja. 

Biciklijada će se održati 16. svibnja 2015. (subota).

Start  biciklijade je u  10:00 sati, sa dvije lokacije:

Sudionici biciklijade iz ostalih mjesta koja se nalaze na planiranim rutama priključivat će se biciklijadi u trenutku prolaska kroz njihova mjesta stanovanja.    
Pozivamo sve zainteresirane osobe ( osobe mlađe od 13 godina moraju imati pratnju odrasle osobe) da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju sudjelujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima. Djeca do 16 godina moraju imati zaštitne kacige, a svi sudionici reflektirajuće prsluke.  Za djecu do 16 godina su osigurane (bez naknade) majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom). Cijena porcije graha za odrasle bit će 10 kn. Za sudionike biciklijade bit će osigurana pratnja Crvenog križa, a nastojat ćemo organizirati i policijski pratnju iz svih pravaca, od starta do cilja.
Planirani dolazak sudionika na odredište u Čeminac je oko 12:00 sati gdje će biti organiziran ručak i osvježenje  te bogat zabavni i natjecateljski program. Povratak sudionika biciklijade planiran je u poslijepodnevnim satima oko 16:00.

Za prijavu i dodatne informacije možete se javiti u Udruženje „Baranja“ na telefon 031/322-602, fax 031/750-891 ili e-mail: baranja@inet.hr.