Brljkači Zlatni studio

Jure Brkljača dobitnik je najveće medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista, za najbolje novo lice na glazbenoj sceni. Ovo je i nova potvrda, svima onima koji su od samih početaka, prepoznali njegov veliki potencijal i smatraju ga jednim od najautentičnijih glazbenika mlade generacije.

Jure nakon dodjele, nije krio sreću i zadovoljstvo nagradom koja mu je kako kaže, vjetar u leđa, za sve ono što ga očekuje u budućnosti, ‘Čast mi je primiti ovu nagradu i prije svega želim se zahvaliti čitateljima Jutarnjeg lista. Ujedno se zahvaljujem Miroslavu Rusu i cijeloj svojoj ekipi Hit Recordsa. Veselim se izlasku svog prvog albuma i ova nagrada mi je motivacija, te potvrda da je ovo što radimo dobro.’.

Prepoznatljivi glas i stil, uz pjesme koje su hitovi, Jurin su najveći forte, a sve skupa najbolje zna njegova publika koja s nestrpljenjem očekuje prvi samostalni album. Posljednji singl “Znao sam”, duet s Tonyjem Cetinskim ‘Ovo je istina’ ili ‘Ne postojim kad nisi tu’, zahvaljujući autorskom potpisu Miroslava Rusa koji radi i stoji iza Jurinih pjesama, izazvali su oduševljenje svih.

Ovom prigodom i Rus je izrazio zadovoljstvo novim Jurinim priznanjem ‘Jako mi je drago što je Jure dobio nagradu Zlatni studio. On je jedan izuzetno nadaren mladi čovjek, pjevač, kantautor i užitak mi je autorski raditi s njim. Dugo, dugo nisam čuo toliko talentiranog mladog izvođača i očekujem da će dosegnuti karijeru kao i ostali izvođači, za koje sam imao čast pisati. Ovo je i prigoda da kažemo kako smo završili njegov prvi album, koji je u tisku i jedva čekam da izađe.