Baranja Belje pobjednik Zimske malonogometne lige

Pobjedom u finalnoj utakmici nogometaši Baranje Belje okitili su se naslovom prvaka Zimske malonogometne lige u organizaciji NS Beli Manastir. U jučerašnjem finalu slavili su protiv ekipe Hajduka iz Popovca sa 3:1, te su tako nakon trofeja prvaka II.ŽNL osvojenog prošlog proljeća i Kupa Baranje, u svoje vitrine dodali još jedan pehar.

Baranja je povela početkom utakmice iz kaznenog udarca koji je realizirao Čačić u 6. minuti. Prednost nešto kasnije povećava Mesar i s tim rezultatom se odlazi i na odmor. Početkom drugog poluvremena treći pogodak za Baranju postiže Šisl i naizgled rješava ovo finale. Međutim nogometaši Hajduka tada preuzimaju inicijativu, ubrzo Jagetić smanjuje na 3:1, te se igra seli na polovicu Baranje.

Do kraja utakmice Popovčani su imali pregršt prilika, dvaput su gađali okvir gola, a jedna loptu koju su svi već vidjeli u golu sa linije je očistio Čačić. Pokušali su nogometaši Hajduka u posljednje četiri minute igrati i sa šest igrača u polju, ali do kraja ipak nisu uspjeli poentirati. Tako je pehar ipak otišao u ruke Baranje koja u svojim redovima ima i najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja ZMNL(Čačić), te najboljeg vratara(Kerovec).

Treće mjesto osvojila je momčad Borca (Kneževi Vinogradi), pobijedivši Belje (Kneževo) rezultatom 2:0. Pobjednici mlađih kategorija postali su Darda Auto lim lak (U 17), Darda OGI transporti (U 14), Belje (u 12) i Indeks Darda (U 10).