ABC sir 3. na svijetu!

ABC svježi krem sir svrstao se u sam vrh globalne konkurencije sirnih namaza na najvećem svjetskom ocjenjivanju sira održanom u Sjedinjenim Američkim Državama. U konkurenciji svih najvećih svjetskih proizvođača koji su poslali čak 2.595 uzoraka iz 23 zemlje, ABC sir s vlascem osvojio je visoko treće mjesto.

Ovo se natjecanje održava već 31 godinu, a u ocjenjivanju sudjeluju stručnjaci iz cijelog svijeta. „Abc sir jedan je od najvažnijih proizvoda Belja čija je proizvodnja bazirana na domaćem mlijeku. Trenutno ABC sir izvozimo u 20 zemalja svijeta na četiri kontinenta. “ rekao je direktor Belja, Davor Bošnjaković.

ABC sir dobitnik je niza priznanja u Hrvatskoj i državama Adria regije, u kojima je uvjerljivo najsnažniji brend sirnih namaza. Otkad se pojavio na tržištu prije 35 godina, ABC svježi krem sir zadržao je svoju izvornu recepturu. Proizvodi se od samo tri prirodna sastojka – mlijeka, vrhnja i malo morske soli – bez umjetnih dodataka i konzervansa. Mlijeko dolazi izravno s farmi Belja, što potrošačima jamči ujednačeno visoku kvalitetu.