27. Osijek street race show

Ove godine na prostoru Sportskog aerodroma Čepin, održat će se 27. po redu Osijek street race show, jedno od najposjećenijih sportskih natjecanja na području grada Osijeka. Dvodnevni spektakl, 28. i 29. svibnja, predstavljen je na konferenciji za medije kojoj je nazočio i zamjenik župana Josip Miletić.

Uvjeren sam da će svi ljubitelji auto utrka, ubrzanja i adrenalinskih izazova uživati u vikendu pred nama te ih pozivam da podrže još jedno izdanje Osijek street race show-a – kazao je Miletić.

Predsjednik Auto kluba Slavonija, inače organizatora OSRS-a, Rudolf Kalkan, naglasio je kako je ovogodišnji odaziv i veći od očekivanog.

Za sad smo na 116% popunjenosti Sportskog aerodroma, ali jako smo zadovoljni količinom prijava nakon dvije pandemijske godine. Mi radimo međunarodne utrke u pet zemalja, pri čemu se Osijek izdvojio kao najjača utrka u regiji na koju svi dolaze oboriti svoje rekorde. Zahvaljujući podršci Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka koju imamo godinama, uspijevamo u organizaciji cijelog natjecanja te se nadamo da ćemo ga u narednim izdanjima i unaprijediti – zaključio je Kalkan.