Zoran Dušić predstavio kandidaturu za načelnika Općine Čeminac

Kandidaturu za načelnika Općine Čeminac predstavio je Zoran Dušić, kandidat Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim lokalnim izborima.

Mještani će za nekoliko tjedana imati priliku glasati i odrediti smjer kojim će ići Općina Čeminac. Vjerujem da je naš smjer – jedini pravi smjer jer nudi prijeko potrebnu stabilnost, razvojnu, učinkovitu i pozitivnu politiku koja će nas odvesti na pravi put. To će biti moja misija kada budem načelnik. Želim da naša Općina bude pokretač razvoja ovoga kraja, a uz podršku Osječko-baranjske županije na čelu sa županom Ivanom Anušićem to možemo i ostvariti.”- rekao je danas Zoran Dušić te se zahvalio županu i predsjedniku Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije Ivanu Anušiću na neupitnoj podršci koju od njega ima od početka.

„Općina Čeminac mora se početi razvijati u sinergiji s Vladom RH, ministarstvima i Osječko-baranjskom županijom. Do sada nažalost suradnja nije bila moguća, razlog je svima dobro poznat. Prošlost trebamo ostaviti iza sebe, tamo gdje joj je mjesto, a okrenuti se novim ljudima i velikoj prilici na lokalnim izborima da se promjeni smjer i napokon pokrenu stvari na bolje.” – rekao je Anušić te službeno podržao objavljenu Dušićevu kandidaturu.

„Zoran Dušić ima moju potpunu podršku, on je mlad čovjek koji ima znanja, energije i želi raditi za dobrobit svojih sumještana. Brojne projekte ćemo zajedno realizirati, puno toga je u planu, a počet ćemo surađivati odmah nakon lokalnih izbora.” – naglasio je Anušić najavljujući kvalitetnu buduću suradnju između Općine Čeminac i Osječko-baranjske županije.

GOSPODARSKA ZONA KAO POKRETAČ RAZVOJA GOSPODARSTVA I PRILIKA ZA NOVA RADNA MJESTA

Anušić je posjet Čemincu nastavio u Gospodarskoj zoni koja do sada nije stavljena u funkciju. Dušić je tamo izrazio želju da se stvore preduvjeti, u suradnji sa Županijom, kako bi se Općina otvorila prema poduzetnicima te kako bi se razvijalo lokalno gospodarstvo i osigurao ravnomjeran razvoj ovoga kraja.

„Izgradnja gospodarske zone bit će jedna od točaka mojeg programa jer vodimo se realnošću da ulaganje u razvoj i poduzetništvo vodi do poboljšanja ekonomske budućnosti Općine, ono je temelj dugoročnog razvoja i osim novih radnih mjesta donosi i veći proračun pa samim tim i brojne druge pogodnosti za naše mještane.” – rekao je Dušić.

Anušić je istaknuo kako Gospodarske zone imaju važno mjesto u ukupnom razvoju gospodarstva, osiguravaju uvjete poslovanja za brojne sadržaje i poduzetničke inicijative koje naravno donose i brojna nova radna mjesta te je podržao Dušića u namjeri razvijanja snažne Gospodarske zone u Općini Čeminac.