ŽOK Baranja na odbojkaškom kampu

Odbojkašice ŽOK-a Baranja vratile su se iz Velog Lošinja gdje su sudjelovale na projektu „Odbojkaški kamp – poticanje sportsko rekreativnih aktivnosti, obuka neplivača i slabijih plivača„. Sudjelovanje su omogućili Ministarstvo turizma i sporta i Zajednica sportskih udruga Grada Belog Manastira.

U Lošinju je bilo 26 igračica ( u dvije dobne skupine ) s kojima se radilo prema zadanom rasporedu. Starija dobna skupina radila je tri treninga dnevno – jutarnje trčanje, prijepodnevni trening tehnike, popodnevni trening snage, a u vrijeme „odmora“ radili smo i na tehnici plivanja. Mlađa dobna skupina radila je jutarnje trčanje, prijepodnevno plivanje i popodnevni rad na elementima tehnike. Budući da Lošinj obiluje prekrasnim stazama uz more, svakodnevno smo odlazili na zajedničko hodanje uz more ( Veli Lošinj – Mali Lošinj ), ističe predsjednik ŽOK-a Baranja Joško Hatvalić.

Nakon povratka odbojkašice su odradile i jednu prijateljsku utakmicu sa sportskim prijateljima iz Bilja.

U realizaciji Projekta svoj su doprinos dali predsjednik Joško Hatvalić, dopredsjednica Vlasta Kajtar te treneri Darko Bošnjak, Jelena Šošić i Tena Hatvalić.