Vinatlon – nova manifestacija u Zmajevcu

Vinatlon je nova i originalna manifestacija koja slavi vino i užitak življenja. U sklopu Vinatlona ovaj vikend kao „krovne manifestacije“ održat će se i niz popratnih programa na više lokacija u Zmajevcu. Jučer je u Zmajevcu predstavljen Vinatlon, a predsjednik Udruge vinara Baranje Ivan Gerštmajer – Zelember nada se kako će okupiti veliki broj posjetitelja i postati tradicionalan.

Vinatlon počinje u subotu u Zmajevcu, 23. rujna u 14 sati, u vinariji Gerštmajer gdje će proslavljeni chef Tomica Đukić voditi gastro show. Slijedi Mala škola vina baranjskog vinogorja, te Bačvatlon – utrka u guranju vinskih bačvi. Uz pregršt glazbe svih profila i na više lokacija u Zmajevcu, prvi će Vinatlon obilježiti Hladno pivo. Načelnik Općine Kneževi Vinogradi Vedran Kramarić istaknuo je kako Vinatlon dodatno učvršćuje općinsku poziciju top destinacije kontinentalnog turizma.

Predstavljanju su nazočili i dožupan Mato Lukić, direktorica TZ Osječko-baranjske županije Ivana Jurić te direktor TZ Baranja Matej Perkušić.