Vidikovac “Trojnaš”

Projekt: Vidikovac „Trojnaš“ Draž

Izgradnja Vidikovca Draž je uspješno završena, a projekt je prošao sve potrebne tehničke preglede.

Naručitelj: Općina Draž
Izvođač radova: Z grupa d.o.o.
Vrijednost projekta: 315.063,32 eura; 78% MRRFEU, Općina Draž: 22%.
Sufinancirano: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske prema Programu podrške gospodarskoj revitalizaciji Slavonije, Baranje i Srijema

Projekt Vidikovac Draž je realiziran u skladu s planom i unutar predviđenih rokova. Tijekom izgradnje pridržavalo se svih propisanih građevinskih normi i standarda, osiguravajući sigurnost i kvalitetu objekta.

Vidikovac „Trojnaš“ u Dražu sada nudi prekrasan panoramski pogled na okolni krajolik, čime postaje nova atrakcija za posjetitelje i turiste. Ovaj projekt značajno doprinosi razvoju turističke ponude općine Draž, te pruža dodatnu vrijednost lokalnoj zajednici. Osim što obogaćuje turističku ponudu, Vidikovac „Trojnaš“ u Dražu unapređuje kvalitetu života lokalnog stanovništva, nudeći novo mjesto za rekreaciju i opuštanje.

Realizacija ovog projekta ne bi bila moguća bez značajne financijske potpore iz Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, što pokazuje koliko su važni državni izvori financiranja za razvoj lokalne infrastrukture i turizma. Zahvaljujući sufinanciranju iz Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske, Općina Draž je uspjela ostvariti ovaj ambiciozni projekt..

Zahvaljujemo se svim sudionicima projekta, uključujući izvođača radova, tvrtku Z grupa d.o.o., na profesionalizmu i predanosti u realizaciji ovog projekta. Posebna zahvalnost ide svim građanima Općine Draž na strpljenju i podršci tijekom izgradnje.

Pozivamo sve građane i posjetitelje da posjete Vidikovac Draž i uživaju u predivnim pogledima koje nudi.

Općina Draž