Upravljanje vremenom i stresom – novi besplatni seminar za poduzetnike

U ciklusu besplatnih seminara koje Osječko-baranjska županije organizira za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, sljedeći u nizu je seminar pod nazivom:

  • Upravljanje vremenom i stresom

Upravljanje poduzećem usmjereno je na radne zadatke koji osim ljudi kao najvažnijeg resursa svake organizacije uključuju i druge resurse kao što su vrijeme, novac, infrastrukturu i opremu te sve ostalo neophodno kako bi se riješili tekući izazovi u poslovanju. Tijekom edukacije sudionici će usvojiti alate koji omogućavaju postavljanje ciljeva, utvrđivanje prioriteta i bolje planiranje svakodnevnih obaveza, osvijestiti će značaj i utjecaj stresnih situacija u kojima se svakodnevno nalaze te će usvojiti nekoliko tehnika koje mogu utjecati na bolje savladavanje navedenih situacija. Upravljanje vremenom i stresom su vještine koje se uče, a važne su za postizanje bolje kvalitete života.

Seminar će se održati 9. prosinca 2022. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 9 sati, a predviđeno trajanje je do 12 sati. Predavač je Darija Krstić, voditelj ureda za EU fondove, stručne i razvojne projekte s gospodarstvom Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave koji se nalazi na web stranicama Županije u okviru novog projekta „Poduzetnički obzor“ najkasnije do 7. prosinca ove godine.

Izvor: OBŽ