Upisi u Dječje kazalište Branka Mihaljevića

Upisi u studije Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku započinju 6. rujna.

Kako bi svim polaznicima olakšali UPIS u željeni studio, obavještavamo vas da se u studije možete upisati isključivo ONLINE na internetskoj stranici. Potrebno je ispuniti jednostavan obrazac – web upisnicu, a o upisu ćete dobiti povratnu informaciju e-mailom.

Za upise u Početnicu, Baletni studio, Dramski studio za osnovne i srednje škole i glazbenu radionicu “Male note” potrebno je ispuniti  upisnicu na poveznici http://www.djecje-kazaliste.hr/upisi/

Nakon ispunjavanja upisnice za NOVE polaznike bit će održano upoznavanje s voditeljima i programima:

Plesna igraonica Početnica (voditeljica Aleksandra Colnarić, asistentica Iva Smoljan) u ponedjeljak 6. rujna u 16 sati i 45 minuta

Baletni studio (voditeljica Maja Huber, asistentica Ana Marija Lendić):  u ponedjeljak 6. rujna u 19 sati i 15 minuta

Dramski studio za srednjoškolce (voditeljica Areta Ćurković):  u srijedu 8. rujna u 19,30 sati

Dramski studio za osnovnoškolce (voditeljica Lidija Helajz, asistent Gordan Marijanović): u subotu 11. rujna u 10,00 sati.

Glazbena radionica „Male note“ (voditeljica Tena Duran, vokalni pedagog Ladislav Vrgoč) u subotu 11. rujna u 10,00 sati.

Za sve „stare“ polaznike probe se nastavljaju u terminima i grupama kao i prošle sezone.

Probe svih studija održavat će se u prostorijama Kazališta koje će biti dezinficirane i provjetravane nakon svake grupe polaznika, voditeljice i voditelji obvezni su nositi zaštitne maske, a polaznici redovito prati i dezinficirati ruke, a roditelje mole da ne dovode djecu ako su prehlađena, virozna, imaju povišenu temperaturu ili bilo kakve respiratorne tegobe te da na probe dolaze na vrijeme.

Voditelji i djelatnici kazališta potrudit će se da djeca budu posve sigurna u našem malom Kazalištu, te da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju bez iznimke.

foto: službene stranice Dječjeg kazališta