Tina – ‘Na rubu’

Ni ovoga puta publika neće ostati ravnodušna na novi singl mlade i cijenjene glazbenice Tine Vukov. Nakon pjesme kontroverznog naziva ‘666’ došao je red na pjesmu ‘Na rubu’.

Tina je i dalje ostala vjerna svom glazbenom izričaju – dark popu, a naglasila je kako joj se pjesma svidjela na prvo slušanje. Dodaje kako ju je pogotovo zaintrigirala sama tema. Kako i sama priznaje, autorski rad Tomislava Gojanovića i Rejhana Okanovića joj strašno odgovara. U njihovim se pjesmama itekako nalazi, a kao osobi koja voli melankoliju još je bliža tekstu, za koji je zaslužna Senka Laginja.

Jednostavno imam osjećaj kao da sam sama napisala pjesmu’, komentirala je Tina. Što se tiče snimanja video broja, i ovog je puta surađivala s Lukom Nižetićem s kojim je radila i na prethodnom singlu ‘666’.’Jako sam zadovoljna suradnjom s Lukom Nižetićem, imamo ista razmišljanja o umjetnosti. Cijeli koncept je bio njegova ideja i mislim da je opet napravio zanimljiv i kontroverzan spot. Znam da će nekima biti težak, ali to je ok, ne mogu pomiriti sve ukuse.‘ Tina je oduvijek bila glazbenica koja se nikad nije podređivala trendovima, uvijek je bila svoja i originalna a o onome što trenutno nudi svojoj publici kaže: ‘Glazba koju trenutno radim je dark pop i to je smjer u kojem sam se našla. Sretna sam što mogu pjevati nešto u čemu zbilja uživam.’, rekla je Tina Vukov.

{youtube}61FDft2tDWY{/youtube}