The Songwriting Week 2024.!

Već treću godinu zaredom, ovaj jedinstveni događaj okuplja mlade autore, glazbenike i producente, omogućujući im da ostvare svoje glazbene snove.

Pozivaju se svi mladi glazbenici, kantautori, a i oni koji to žele postati, da se pridruže Tjednu nove glazbe u kojem će raditi s jednim od najboljih mentora i suradnika u Lijepoj našoj, ali i šire.

Ove godine kao i svake donosi cijeli niz sadržaja s novim interaktivnim glazbenim radionicama. Glavni mentori će ponovno biti Mirela Priselac Remi iz Elementala i Zvonimir Husnjak Z++, koji će također biti i u ulozi producenta. Uz njega tu su još Beni Ducent, Peter Spruce i Jere Šešelja, te razni predavači; Luka Tralić Shot iz Elementala, Milan Majerović Stilinović iz ZAMP-a, Luka Kerečin (Let 3, social media) i Gloria Mage Gospić iz United POP akademije.

Tijekom tjedan dana punih rada, sudionici će imati priliku stvarati nove pjesme koristeći svu profesionalnu opremu United POP akademije u Zagrebu. Također će se baviti snimanjem i produkcijom svojih pjesama, surađivati na pjesmama drugih sudionika te sudjelovati u glazbenim radionicama i predavanjima. Pored toga, bit će organizirane i vježbe glasa, a sudionici će imati priliku i profesionalno se fotografirati u studiju. Sve pjesme bit će predstavljene u obliku kompilacije The Songwriting Week!

Prijave kreću 1. srpnja i traju sve do 1. rujna ove godine, a cijela priča traje od 23. do 28. rujna.

Poveznica za prijavu: https://united-pop.hr/the-songwriting-week-2024/

United Pop