Televizori za Kliniku za pedijatriju KBC-a Osijek

Moto klub Kune, sekcija Udruge veterana i pripadnika 3. GBR „Kune“ i Udruga specijalne policije iz domovinskog rata ORAO, u suradnji s Odjelom prevencije PU Osječko-baranjske i GDCK Osijek organizirali su sredinom prosinca treće po redu ‘Humanitarno disco klizanje’ na klizalištu Sokolski dom. 

Od ulaznica i drugih sponzora prikupljeno je ukupno 5.290 kuna koji su utrošeni za kupovinu tri Philips LED televizora, te su donirani Klinici za pedijatriju KBC-a Osijek. U ovu se humanitarnu akciju uključila i tvrtka Plodine te je pripremila poklon pakete za djecu na Klinici.

U nastavku projekta cilj nam je daljnje opremanje Klinike za pedijatriju kako bi našim najmlađim sugrađanima uljepšati boravak izvan obiteljskog doma. Podjelom ovih slatkih paketa poželjeli smo im brz oporavak i povratak kući.” kaže Božidar Vrselja, predsjednik MK Kune.

Zahvaljujemo svim sugrađanima koji su sudjelovali na klizanju i tako doprinjeli opremanju Klinike za pedijatriju, a posebno zahvaljujemo tvrtkama koje su prepoznale ovaj humanitarni projekt.” dodaje Ilija Vidić, predsjednik Udruge specijalne policije iz domovinskog rata ORAO.

Osim navedenih, u projektu su sudjelovali Športski objekti, Agristar te Kopter Vision iz Osijeka koji je dronom sve snimio iz zraka.