Teška prometna nesreća

Između Branjinog Vrha i Kneževa došlo je do teške prometne nesreće u subotu, 24. listopada oko 16,35 sati, u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila 36-godišnji hrvatski državljanin.

 

Do prometne nesreće došlo je način da se vozač osobnim automobilom kretao iz smjera Branjinog Vrha u smjeru Kneževa dolaskom do zavoja u lijevo zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku izgubio je kontrolu nad upravljačem te prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretni automobil koji se u tom trenutku kretao iz suprotnog smjera. Teretnim automobilom upravljao je 59-godišnji državljanin Bugarske.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 36-godišnji vozač osobnog automobila dok su putnici iz automobila prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek gdje su im konstatirane tjelesne ozljede i to: 17-godišnjem hrvatskom državljaninu teške tjelesne ozljede, dok su 21-godišnjem i 26-godišnjem hrvatskom državljaninu konstatirane lake tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu događaja prometne nesreće obavili su zamjenik Općinskog državnog odvjetnika, Sudski vještak i očevidna ekipa Policijske postaje Beli Manastir.

Od 16.35 do 20.40 sati, promet na cesti odvijao se obilazno županijskom cestom 4018 (Topolje) sve do državne ceste 2012 (Kneževi Vinogradi).

Obavještavamo da je od 20.40 sati, djelomično pušten promet jednom prometnom trakom državnom cestom D7 između Branjinog Vrha i Kneževa.